Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Και η Φιλιππιάδα (Δήμος) στο Internet!

Συναντήθηκα με τον υφυπουργό εσωτερικών τον κύριο Ζώη και μου εξήγησε τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα. Επιπλέον με ενημέρωσε καθώς το ζήτησα για το αν συμμετέχει ο Δήμος μας. Μου απάντησε θετικά κάτι που ισχύει για όλους τους Δήμους κάτω των 20.000 κατοίκων. Ευτυχώς, το υπουργείο ζήτησε από κάθε δήμο ξεχωριστά την συμμετοχή του διαφορετικά οι δικοί μας εγκέφαλοι δεν υπήρχε περίπτωση να το πάροουν είδηση. Όπως όμως μου εξήγησε ο υφυπουργός, το πρόβλημα ίσως να δημιουργηθεί μετέπειτα καθώς πολλοί δήμαρχοι θα πάρουν έτοιμη την ιστοσελίδα , δεν είναι όμως βέβαιο αν θα μπορέσουν να τις υποστηρίξουν με κόσμο που να έχει και γνώσεις; Ελπίζουμε να μην ανηκει σε αυτή την κατηγορία ο δήμος μας.
Στην προσπάθεια αυτή βοηθά ο ιντερνετικός φίλος, Γιάννης Βλαχογιάννης - όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος - που γνωρίζει τα θέματα και ελπίζουμε να καθοδηγήσει τον Δήμο.



Ο Γιάννης έστειλε email για ενημέρωση και το παραθέτω. Επίσης να ευχαριστήσω και τους άλλους φίλους με τις σελίδες τους για την Φιλιππιάδα που ενημερώνουν αμέσως..

«Γιώργο ο Δήμος Φιλιππιάδας είναι ήδη στο Πρόγραμμα διαδικτυακές Πύλες. Η εταιρία PCSYSTEMS μαζί με την Alfaware έχουν αναλάβει το έργο αυτό. Με τις εταιρίες αυτές συνεργάζομαι εδω και 7 χρόνια και μπορώ να σου πω οτι πάνε ολα καλά για τον δήμο μας. Έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες και το θέμα προχωρά στην υλοποίηση. Πριν μια εβδομάδα είχαμε συνάντηση για το θέμα των Πυλών στο υπουργείο εσωτερικών και το αποτέλεσμα ειναι οτι προχωράμε με γοργους ρυθμούς».